Centrul Social de Urgenta "Sf. Vasile"
Incepand cu octombrie 2006, Asociatia Vasiliada, in parteneriat cu Arhiepiscopia Craiovei si Consiliul Local Craiova, implementeaza proiectul "Centrul Social de Urgenta "Sf. Vasile" pentru persoane fara adapost din Craiova", cu finantare de la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, in cadrul Programului de Interes National "Combaterea excluziunii sociale a persoanelor fara adapost prin crearea de centre sociale de urgenta".

In cadrul acestui proiect, o etapa importanta o constituie proiectarea lucrarilor de constructii. In acest sens, astazi, 18 mai a.c., la sediul Asociatiei Vasiliada, a vut loc intrunirea comisiei de evaluare a ofertelor in cadrul procedurii de cerere de oferte pentru atribuirea unui contract de servicii de proiectare.

O alta etapa importanta a proiectului, preconizata a se desfasura incepand cu toamna acestui an, o reprezinta reabilitarea, amenajarea, modernizarea si reparatia cladirii in care va functiona centrul, respectiv imobilul din str. Riului, nr. 42, imobil pus la dispozitia proiectului de catre Consiliul Local Craiova.

Persoana de contact:

Pr. Gabriel Deaconu - coordonator proiect