"In bratele mamei"
Maria Ciobanu in a IV-a edidie "In bratele mamei"

Mitropolia Olteniei, prin intermediul Asociatiei Vasiliada,  a organizat luni 19 octombrie a.c, la Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova, cea de-a IV-a editie a spectacolului folcloric caritabil "In bratele mamei".

Spectacolul, desfasurat in parteneriat cu Casa de Cultura "Traian Demetrescu", Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" si TVR Craiova, a fost organizat sub forma unui eveniment de strangere de fonduri in scopul sprijinirii copiii aflati in dificultate.

Fondurile colectate din vanzarea biletelor au fost directionate catre programul de sprijin pentru copiii cu risc de abandon scolar, beneficiari ai Centrelor "Aripi de Lumina" din Craiova si "Sfantul Stelian" din comuna Lipov.

Este al patrulea an in care Mitropolia Olteniei prin intermediul Asociatiei Vasiliada organizeaza acest eveniment prin care si-a propus sa vina in sprijinul copiilor nevoiasi, dar si dezvolte sentimentul de responsabilitate sociala al comunitatii.

I.P.S. Irineu,  Arhiepiscop al Craiovei si Mitropolit al Olteniei prezent la acest eveniment, a subliniat in discursul sau de deschidere importanta si destinatia acestui eveniment caritabil, adresand totodata celor care au raspuns la chemarea filantropica a Mitropoliei Olteniei un cuvant de binecuvantare si multumire pentru generozitatea si dragostea fata de semenii aflati in nevoie.

S-a alaturat acestui eveniment si primarul Municipiului Craiova, domnul Antonie Solomon.

Evenimentul a reunit intr-un gest caritabil cei mai indragiti interpreti de muzica populara, precum: Maria Ciobanu, Niculina Stoican, pr. Cristian Pomohaci, Maria Ionescu Capitanescu, Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Maria Ghinea, Victorita Lacatusu, Emilia Ghinescu Turcu, Vasile Ciobanu, Nina Predescu, Maria Loga, Ion Dragan si Marius Magureanu.

Solistii au fost acompaniati de Orchestra Ansamblului Folcloric "Maria Tanase" din Craiova, condusa de maestrul Nicu Cretu.

"Am venit cu tot dragul sa pun umarul la acest eveniment, menit sa le ofere un ajutor copiilor nevoiasi. Ar fi pacat de Dumnezeu sa nu-i ajutam sa treaca mai usor peste greutatile vietii" a precizat Maria Ciobanu pentru Trinitas TV.

Multumim partenerului media TVR Craiova pentru implicarea si promovarea acestui eveniment, cu sprijinul caruia a fost posibila transmiterea in direct a Concertului "In bratele mamei".