Carnavalul Toamnei
Aflata la cea de-a doua editie, serbarea a fost organizata in jurul a doua concursuri la care s-au inscris 20 de participanti. Primul, destinat persoanelor cu dizabilitati psihice si fizice, a constat intr-o proba de talent si in prezentarea costumelor de carnaval cu care concurentii au interpretat personaje din filme, istorie, din lumea sportului ori chiar actori celebri.
Cel de-al doilea concurs a fost unul de degustare. Participantii – persoane cu dizabilitati fizice grave, care nu s-au putut inscrie la prima competitie – au fost pusi in fata unei incercari dificile: aceea de a recunoaste condimentele adaugate unor preparate culinare.
Competiile au fost aprige, fiecare concurent luptand cu indarjire pentru adjudecarea trofeelor. La final, juriul - alcatuit din reprezentanti ai Asociatiei Vasiliada si parinti ai beneficiarilor - a desemnat patru castigatori. Pe langa felicitarile colegilor, acestia au primit diplome si premii oferite de Centrul “Sf. Eacaterina”.