Termeni și condiții

Numele: ASOCIAȚIA VASILIADA
Sediu: STR. FRAȚII BUZEȘTI NR. 20, CRAIOVA, JUD. DOLJ
Cod fiscal: 14190045

 

Termeni și condiții de utilizare a website-ului www.asociatiavasiliada.ro.

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

 

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest website.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

 

ASOCIAȚIA VASILIADA pune la dispoziție informațiile din acest website în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

 

ASOCIAȚIA VASILIADA nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi că urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest website. ASOCIAȚIA VASILIADA nu garantează în niciun fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest website. ASOCIAȚIA VASILIADA nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui website și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe website.

 

ASOCIAȚIA VASILIADA nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate în scop informativ și sunt considerate ca fiind utile. ASOCIAȚIA VASILIADA nu poate fi trasă la răspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

 

REGULI GENERALE

 

Orice utilizator care vizitează acest website, o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest website, sunt furnizate în scop de informare generală nefiind însoțite de niciun fel de garanții, explicite sau implicite.

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

 

ASOCIAȚIA VASILIADA nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

 

ASOCIAȚIA VASILIADA își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil. Prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.