”ColinDAR cu Paula Seling”

Concertul caritabil de colinde ”ColinDAR cu Paula Seling” este un îndemn sau o chemare la fapte bune, la generozitate, dăruind astfel bucurie semenilor noștri. Această chemare este facută, an de an, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, de către Asociația Vasiliada – organizație aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, a cărui misiune este aceea de a oferi servicii sociale tuturor categoriilor de personae aflate în dificultate, din județele Dolj și Gorj, având la bază dragostea față de semeni.

 

”ColinDAR cu Paula Seling” este evenimentul care în ultimii ani a reușit să reunească într-un frumos gest filantropic mii de craioveni și nemeroși artiști, precum: membrii Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Oltenia Craiova, Soprana Diana Țugui, Tenorul Costel Busuioc, Niculina Stoican, Zorina Bălan, actorii Natasa Raab si Angel Rababoc, Mădălina Amon și Generația Folk, Ducu Bertzi și desigur, de fiecare dată, Paula Seling.

 

Colaborarea Asociației Vasiliada cu Paula Seling a început în anul 2005, atunci când Paula alături de copiii din Corul mimico-gestual ”Anghelos”, format din elevi ai Școlii Speciale ”Sfântul Vasile” din Craiova, au înregistrat trei videoclipuri cu colinde în Catedrala Mitropolitană ”Madona Dudu” din Craiova.

 

3 ani mai târziu, adică în decembrie 2008, pe Scena Filarmonicii Oltene, Paula devenea Membru de Onoare al Asociației Vasiliada, iar în decembrie 2010 a primit din partea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei, Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana, cea mai înaltă distincție oferită de Mitropolia Olteniei unui laic.

 

An de an, Paula Seling este alături de Asociația Vasiliada și de copiii din Corul mimico-gestual ”ANGHELOS” susținând și promovând ideea că tinerii cu dizabilități au nevoie de atenția și încrederea noastră pentru a reuși în viață.

 

Parteneri:

– Școala Specială ”Sfântul Vasile” Craiova;

– Filarmonica Oltenia Craiova.