Companii

Ajută-ne să le fim sprijin!

Asociația Vasiliada apreciază și încurajează colaborările generatoare de bine cu companii care își fac cunoscută dorința de a ne fi alături în sprijinirea persoanelor care au nevoie de ajutor. De-a lungul timpului s-au creat parteneriate durabile cu numeroase companii alături de care am reușit să facem #maimultbine.

 

Cum te poți implica?

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Conform Codului Fiscal, orice societate comercială care plătește impozit pe profit, dar și orice microîntreprindere, poate sponsoriza Asociația Vasiliada, în baza unui contract de sponsorizare, după cum urmează:

 

−În cazul societății comerciale care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozit pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat;

 

− În cazul microîntreprinderilor, se poate realiza o sponsorizare, conform legii, sumele aferente sposorizării scăzându-se din impozitul pe venit datorat pentru fiecare trimestru, până la nivelul valorii de 20% din impozitul pe venit datorat. Asociația Vasiliada este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale – Decizia ANAF Nr. 705002/10.04.2019. Persoană de contact:
Cătălin Corobea – Coordonator Fundraising Email: catalin.corobea@asociatiavasiliada.ro Tel.: 0749 402 147

Promovarea Campaniei 3,5% în rândul angajaților

Campania 3,5% din impozitul pe venit este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil de a oferi un sprijin persoanelor aflate în nevoie. Ca și companie poți ajuta Asociația Vasiliada făcând cunoscută această Campanie și încurajând să se completeze formularul ANAF 230 ce poate fi descărcat utilizând butoul de mai jos au prin completarea într-un formular cu următoarele informații:

 

−Cod de identificare fiscal a entității nonprofit/unității de cult: 14190045
−ASOCIAȚIA VASILIADA
−Cod bancar: RO75 RNCB 0140 0184 5698 0001

Susținerea unui eveniment

Ca și companie poți alege să fii sponsorul unui eveniment organizat de către Asociația Vasiliada.

 

Sprijinul acordat de către o companie în realizarea unui eveniment aduce plus valoare acestuia și ne poți fi alături prin sponsorizări, prin a face cunoscut evenimentul, dar și prin punerea la dispoziție atât de resurse materiale, cât și umane.

 

Pentru informații suplimentare legate de orice modalitate de oferire de sprijin ca și companie, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: office@asociatiavasiliada.ro sau ne puteți contacta apelând la numărul de telefon 0251521040