Recunoaștere publică

În anul 2019, Premiul pentru ”Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost” – a fost câstigat de colega noastră, Tamara Piele, Asistent social la Centrul pentru persoane fără adăpost “Sf. Vasile” din Craiova. Premiul a fost acordat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială.

În anul 2019, Premiul II la categoria “Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/minorități” a fost câstigat de colega noastră, Ionela Groza, Asistent social la Centrul de zi pentru copii “Sf. Stelian” din localitatea Lipovu. Premiul a fost acordat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială.

În anul 2016, Asociația Vasiliada a fost desemnată ”Instituția anului” în domeniul asistenței sociale. Distincția a fost oferită de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

În anul 2015, Campania ”Gesturile mici fac oamenii mari” a fost desemnată ”Cea mai bună campanie de fundraising, în cadrul Galei ”Oameni pentru Oameni”. Campania își propune să sprijine cu burse lunare copiii cu rezultate bune la învățătură din mediul rural, dar care trăiesc în familii cu posibilități materiale reduse.

În anul 2020 Patriarhia României a oferit Asociației Vasiliada diplomă omagială, în semn de prețuire și recunoștință pentru merite deosebite în promovarea și susținerea Filantropiei.