Echipa

Adrian este licențiat în Teologie, a finalizat cursurile de masterat în domeniul dezvoltării comunitare și proiectelor europene în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și este doctorand al Școlii Doctorale de Teologie din Craiova. S-a alăturat echipei Asociației Vasiliada în anul 2005 pentru a coordona activitatea de fundraising și PR, iar din anul 2008 a preluat responsabilitatea de Președinte executiv. Adrian crede că lucrurile bune vin întotdeauna din mult sfat și că prin fapte bune putem schimba fața lumii.

Stănulică Albert Adrian

vaduva-irina

Irina a absolvit Facultatea de Management Contabil, specializarea Management Financiar Contabil, profil economic din cadrul Universității din Craiova în anul 2000.
Este economist de peste 20 de ani, iar în prezent asigură managementul financiar în cadrul Asociației Vasiliada. Pentru Irina este foarte important să fii bun de câte ori se poate, iar ea spune că „întotdeauna se poate”.

Văduva Irina

spatarelu-smaranda-paula

Paula Smaranda este absolventă a Facultații de Drept din cadrul Universității din Craiova. A finalizat două mastere: unul în Dreptul Mediului și unul în Drept Internațional Public. Activează în cadrul Asociației Vasiliada din anul 2004, coordonând diverse proiecte sociale iar în prezent este Director de Programe al Asociației. Consideră că și lucrurile care par imposibile pot deveni posibile, dacă le privești dintr-o altă perspectivă.

Spătărelu Smaranda Paula

corobea-dumitru-catalin

Cătălin este absolvent al Facultății de Teologie, secția Teologie Pastorală și masterand în cadrul aceleași facultăți. Activează în domeniul furnizării de servicii sociale în cadrul Asociației Vasiliada începând cu 2017.
Coordonează campaniile și activitățile de atragere de fonduri, pentru a susține proiectele sociale. Cătălin are un spirit întreprinzător și o atitudine proactivă, este optimist și are în permanență o bună dispoziție, pe care reușește să o transmită și celorlalți.

Pr. Corobea Dumitru Cătălin

banescu-renata-mihaela

Renata este absolventă a Facultății de Psihologie și își desfășoară activitatea în domeniul furnizării de servicii sociale începând cu anul 2010. În tot acest timp fiind implicată în diferite activități și proiecte socio-educaționale care au venit atât în sprijinul copiilor, dar și al altor categorii de persoane aflate în situații vulnerabile. Se consideră o persoană dinamică, determinată, sociabilă, deschisă, empatică, responsabilă, cu abilități de comunicare și lucru în echipă, interesată de o continuă dezvoltare profesională și personală.

Bănescu Renata Mihaela

stanulica

Sorin a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova. Are Studii Postuniversitare în Asistență Socială, Universitatea din Craiova și Master în domeniul „Grupuri de risc și servicii sociale de suport”, Universitatea din București. Lucrează de 15 ani în cadrul Asociației Vasiliada iar în prezent este coordonator al Centrului Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost „Sf. Vasile”, din Craiova de 12 ani. Pentru Sorin nu există bucurie mai mare decât să alini suferința omului de lângă tine, să îi atingi sufletul cu blândețe, compasiune și empatie.

Diacon Sorin Pârvănescu

gozea-ionela

Ionela este asistent social de 15 ani, timp în care a fost implicată în mai multe proiecte sociale. A absolvit Facultatea de Teologie, secția Asistență socială și studii universitare de masterat în cadrul Facultății de Administrație Publică precum și Studii Politice Comparate, Sisteme administrative și relații internaționale. Ionela a obținut locul doi în cadrul Galei Excelenței în Asistență Socială din anul 2019 în domeniul combaterii discriminării/minorităţi. În activitatea sa, Ionela se ghidează după principiul: ”Spune-mi și o să uit. Arată-mi și poate nu o să-mi amintesc. Implică-mă și o să înțeleg!”.

Groza Ionela

enache-mihai

Mihai a absolvit Facultatea de Asistență Socială în anul 2016, însă a activat în domeniul social încă din anul 2008 în implementarea de proiecte în domeniul dezvoltării comunitare, pentru prevenirea migrației și exploatării copiilor prin muncă. A manifestat un interes deosebit pentru progamele centrate pe intervenție directă pe sprijinul famililor și copiilor aflați în situații de vulnerabilitate. Pentru Mihai credința oferă atat stabilitate, cat și sens, vieții lăuntrice.

Enache Mihai

stanulica-elena

Elena este de profesie Asistent social principal. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova, secția Asistență Socială și studiile de masterat la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din București. Face parte din echipa Vasiliadei încă de la înființarea asociației, implicându-se în proiecte pentru protecția copiilor aflați în situații de risc. În prezent, coordonează campania de burse școlare ``Gesturile mici, fac oamenii mari``! Elena crede în ideea că sufletul unui copil valorează cât întreg Universul și, prin urmare, face tot ce-i stă în putință să ajute cât mai mulți copii să crească frumos.

Stănulică Elena

sirbu

Ciprian este absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă Craiova, secția Pastorală și absolvent al programului de Master - Misiune și pastorație, precum și absolvent al Facultății de Științe Economice, secția Contabilitate și Informatică de Gestiune. Ciprian face parte din echipa Asociației Vasiliada din anul 2012 și începând cu anul 2013 ocupă funcția de director executiv al Asociației Vasiliada, filiala Tg Jiu, fiind implicat în mai multe proiecte social-filantropice. Pentru Ciprian este foarte important să avem o gândire pozitivă fiind orientați către acțiuni concrete și măsurabile.

Pr. Sîrbu Ciprian-Cristinel

elena

Claudia a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice și este educator de 3 ani în cadrul Centrului de Zi pentru copii din Filiasi, al Asociatiei Vasiliada. Este pasionată de dezvoltare personală și de activități de dezvoltare socială și emoțională cu copiii care provin din medii defavorizate, considerand că implicarea, dedicarea, răbdarea și pasiunea sunt secretele succesului în această meserie. Înainte de a fi educator, Claudia a fost voluntar tot în cadrul aceluiași centru, unde a avut oportunitatea de a interacționa cu copiii si de a le veni în sprijin.

Cernea Claudia-Mădălina

delu-claudia

Claudia a absolvit Facultatea de Asistență Socială în anul 2019 și activează în cadrul Asociației Vasiliada începând cu anul 2020. Este o fire sensibilă, sociabilă mereu dornică să ofere ajutor oamenilor din jur în special copiilor și familiilor aflați în situații de vulnerabilitate.

Delu Claudia

iana-elena-cristina

Cristina a absolvit Facultatea de Științe Sociale din Craiova, promoția 2012. Este asistent social în cadrul Asociației Vasiliada de 7 ani, iar în prezent lucrează la Centrul Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost ”Sf. Vasile” din Craiova.
Asistența socială, pentru Cristina, este un mod de a sprijini persoanele aflate în nevoie, de a ajuta oamenii în rezolvarea problemelor legate de situația lor socială sau de viață personală.

Iană Elena Cristina

piele-tamara

Tamara este asistent social din anul 2008; în anul 2019 a absolvit cursurile de master, specializarea Grupuri de Risc și Servicii de Suport în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială – Universitatea din București. Tot în anul 2019 a obținut premiul: ”Asistentul Social din Domeniul Persoanelor fără Adăpost” în cadrul Galei Naționale a Asistenței Sociale. Până în prezent a lucrat cu persoane cu dizabilități, persoane varstnice și persoane fără adăpost.

Piele Tamara

zamfir-adriana

Adriana a absolvit în anul 2018 Facultatea de Științe Sociale, specializarea Asistență Socială, Universitatea din Craiova. În prezent urmează cursurile de Master pentru Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București. Adriana este asistent social în cadrul Asociației Vasiliada din anul 2019, unde a lucrat atât cu copii, cât și cu adulți sau vârstnici. Pentru Adriana motto-ul cel mai important este al lui Steve Jobs: ”Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci”.

Zamfir Adriana

dima-adelina

Adelina a absolvit Facultatea de Psihologie și este psiholog clinician, consilier psihologic și psihoterapeut.
Relația cu tot ce înseamnă “Vasiliada” durează de mai mult de 15 ani, timp în care a experimentat, dăruind și primind de la fiecare în parte în cadrul angajamentului personal de a aduce un pic mai mult bine in jurul său.
De-a lungul timpului a lucrat cu diverse categorii de beneficiari, precum elevi ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, elevi care fac parte din categorii sociale defavorizate, părinți sau aparținători legali ai acestora, persoane fără adăpost, oferind în mod explicit timp, atenție, respect tuturor și invatand la randul său din aceste relatii, lectii pretioase de viata.

Dima Adelina

alina-preda

Alina a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Lucian Blaga”, din Sibiu precum și studiile postuniversitare de psihoterapie în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Pozitivă, din București. Alina este psiholog în cadrul Asociației Vasiliada de 14 ani și a lucrat în mai multe așezăminte ale organizației. În prezent este psiholog în cadrul Centrului Social de Urgență pentru persoane fără adăpost „Sf. Vasile”, Craiova. Alina se ghidează în viață după principiul: ”Cunoaște-te pe tine însuți și astel îi vei cunoaște pe ceilalți și lumea în care trăiești!”.

Alina Preda

cernea-claudia-madalina

Elena a absolvit Facultatea de Litere, secția Română-Engleză precum și studii universitare de masterat în cadrul aceleași facultăți. Alexandra este educator de 9 ani la Centrul de Zi pentru Copii, din Filiasi. În prezent este și coordonator al centrului.
Înainte de a fi educator, Alexandra a fost voluntar timp de 3 ani în cadrul Centrului Aripi de Lumină, a obținut diploma de Voluntarul Anului 2012, în cadrul Asociației Vasiliada. Alexandra se ghidează după motto-ul: ”Natura ne face asemănători. Educația ne deosebește”.

Vopsitoru Alexandra Elena

badea-elena-adriana

Adriana a absolvit Facultatea de Litere, secția Traducători Engleză-Franceză în anul 2002, din cadrul Universității din Craiova. Lucrează în cadrul Asociației Vasiliada de 10 ani ca expert în diverse proiecte. Pentru Adriana nimic nu este mai atrăgător la un om decât: politețea, răbdarea și toleranța.

Badea Elena Adriana

balan-carmen

Carmen desfășoară activitatea de contabil de 30 de ani. S-a alăturat echipei Asociației Vasiliada de aproximativ un an și activează în cadrul proiectului FACTIS. Carmen are un crez: dacă nu poți face lucruri mari, fă lucruri mici într-un mod minunat.

Bălan Carmen

chimoiu-petre

Petre a absolvit Facultatea de Teologie, secția Pastorală în anul 2015, iar din 2011 se implică în mod constant în proiectele sociale derulate de Asociația Vasiliada.
El consideră credința ca fiind bogăția vieții.

Pr. Chimoiu Petre

dumitrescu-cristina

Cristina a absolvit Facultatea de Drept și Administrație Publică, specializarea Administrație Publică. Este administratorul Centrului Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost „Sf. Vasile” al Asociației Vasiliada de 12 ani. În cadrul Asociației are ocazia să cunoască mereu oameni noi, de la care ascultă povești de viață, unele mai impresionante decât altele. Cristina consideră că, a contribui la ajutorarea oamenilor defavorizați, ar trebui să fie un țel în viața noastră.

Dumitrescu Cristina

nicolaescu-mihaela

Mihaela a absolvit Școala Postliceală Sanitară „Sf. Ștefan”, din Craiova. Este asistent medical de 11 ani în cadrul Centrului Social de Urgență pentru persoane fără adăpost „Sf. Vasile”, al Asociației Vasiliada din Craiova. Mihaela consideră că fiecare zi este o oportunitate pentru a-i ajuta pe ceilalți, de a le alina durerile, fizice sau emoționale, cu o vorbă bună și o „pastilă” sau un „pansament”.

Nicolescu Mihaela

ilie-carmen

Carmen a absolvit Facultatea de Teologie, specializarea Asistență Socială în anul 2015 și a urmat cursurile de master în Teologie Socială, absolvind în anul 2020. Carmen activează în cadrul Asociației Vasiliada din anul 2012 și desfășoară activitatea de secretariat. Pentru Carmen este foarte important să fim atenți la nevoile celorlați ca să înmulțim faptele bune, având la bază dragostea față de semeni.

Ilie Carmen

OPORTUNITATI DE ANGAJARE

Anunt 1

Candidatul ideal:

 

– Studii de specialitate (Liceu/Scoala Profesionala/Specilizare la locul de munca);
– Experienta in montarea mobilierului din PAL si MDF de minim 6 luni;
– Abilitatea de a intelege un desen tehnic 2D (vederi, sectiuni) si de a construi mobilierul dupa schita de proiectare;
– Cunoscator al modului de integrare a accesoriilor BLUM, HAFELE;
– Carnet de conducere categoria B – constituie avantaj;
– Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate.

 

Descrierea jobului:

 

– Realizarea montajului pentru produsele din portofoliul firmei, la locatia clientului.

 

Beneficii:

 

– Angajare cu contract de munca pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga;
– Salariu atractiv;
– In cazul deplasarilor se asigura cazare si diurna;
– Mediu de lucru tanar, dinamic, placut si motivant.

 

Persoanele interesate pot trimite CV la adresa: cariera@asociatiavasiliada.ro sau ne pot contacta telefonic la 0351.422.462.

Anunt 2

Candidatul ideal:

 

– Studii de specialitate (Liceu/Scoala Profesionala/Specilizare la locul de munca);
– Experienta in montarea mobilierului din PAL si MDF de minim 6 luni;
– Abilitatea de a intelege un desen tehnic 2D (vederi, sectiuni) si de a construi mobilierul dupa schita de proiectare;
– Cunoscator al modului de integrare a accesoriilor BLUM, HAFELE;
– Carnet de conducere categoria B – constituie avantaj;
– Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate.

 

Descrierea jobului:

 

– Realizarea montajului pentru produsele din portofoliul firmei, la locatia clientului.

 

Beneficii:

 

– Angajare cu contract de munca pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga;
– Salariu atractiv;
– In cazul deplasarilor se asigura cazare si diurna;
– Mediu de lucru tanar, dinamic, placut si motivant.

 

Persoanele interesate pot trimite CV la adresa: cariera@asociatiavasiliada.ro sau ne pot contacta telefonic la 0351.422.462.

Anunt 3

Candidatul ideal:

 

– Studii de specialitate (Liceu/Scoala Profesionala/Specilizare la locul de munca);
– Experienta in montarea mobilierului din PAL si MDF de minim 6 luni;
– Abilitatea de a intelege un desen tehnic 2D (vederi, sectiuni) si de a construi mobilierul dupa schita de proiectare;
– Cunoscator al modului de integrare a accesoriilor BLUM, HAFELE;
– Carnet de conducere categoria B – constituie avantaj;
– Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate.

 

Descrierea jobului:

 

– Realizarea montajului pentru produsele din portofoliul firmei, la locatia clientului.

 

Beneficii:

 

– Angajare cu contract de munca pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga;
– Salariu atractiv;
– In cazul deplasarilor se asigura cazare si diurna;
– Mediu de lucru tanar, dinamic, placut si motivant.

 

Persoanele interesate pot trimite CV la adresa: cariera@asociatiavasiliada.ro sau ne pot contacta telefonic la 0351.422.462.