Persoane fizice

Ajută-ne să le fim sprijin!

Fii voluntar!

Vino în echipa noastră de voluntari! Oferă din timpul, cunoștințele, abilitățile și entuziasmul tău pentru a face bine pentru semenii noștri.

 

Prin definiție, voluntariatul este „activitatea desfăşurată din proprie iniţiativă, de orice persoană fizică, în folosul altora, fără a primi o contraprestaţie materială.” Asociația Vasiliada vede dincolo de această definiție și consideră voluntarul ca fiind acel partener de nădejde care se alătură misiunii de a face #maimultbine.

 

Ce poți face

 

Ca voluntar al Asociației te poți implica în activități care vizează domeniul social, descoperind bucuria de a fi sprijin pentru diferite categorii de persoane aflate în nevoie.

 

Motive să alegi voluntariatul în cadrul Asociației Vasiliada

 

Ai șansa de a desfășura activități ce vizează domeniul social alături de o echipă formată din oameni care, pe lângă faptul că sunt profesioniști, își realizează activitățile cu entuziasm și dedicare.

 

Voluntariatul este văzut ca acea activitate care te ajută să te dezvolți din punct de vedere profesional. Pe lângă avantajele care vizează activitatea profesională, se cere a fi amintită dezvoltarea personală. Lucrul în echipă, comunicarea cu persoane din diverse medii sociale, gestionarea timpului de lucru, rezolvarea unor probleme cu grade diferite de dificultate, sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii ale voluntariatului.

 

De asemenea, este de reținut și faptul că, potrivit Legii nr. 78 din 2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România, „activitatea de voluntariat se consideră experiență profesională și/sau în specialitate, în funcție de tipul activității, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite”.

 

Prin voluntariat oferi din ceea ce ești celor care au nevoie să fie!

 

Alege să fii voluntar al Asociației Vasiliada! Contactează-ne pentru informații suplimentare, sunând la numărul de telefon: 0251521040 sau scrie-ne la adresa de email: office@asociatiavasiliada.ro.

Redirecționează 3,5% din impozit

Este ușor să fii de ajutor! Acum, poți să ajuți fără să te coste nimic!

 

🔴Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Vasiliada și ne vei ajuta să facem mai mult bine pentru:
📍Educația copiilor din mediul rural;
📍Sprijinirea bătrânilor imobilizați la domiciliu;
📍Găzduirea persoanelor fără adăpost;
📍Susținerea familiilor nevoiașe.

 

Solicită Asociației Vasiliada Formularul 230, completat deja cu datele asociației, și depune-l la Administrația Financiară până pe 25 mai 2020 anul curent.

 

Pentru detalii:
0251 521 040
0749 402 147
office@AsociatiaVasiliada.ro

 

Vă mulțumim! Împreună facem mai mult bine!

Dacă ai deja un formular printat, îl poți completa cu următoarele date:

 

– Cod de identificare fiscal a entității nonprofit/unității de cult: 14190045
– ASOCIAȚIA VASILIADA
– Cod bancar: RO75 RNCB 0140 0184 5698 0001

 

Formularele completate pot fi trimise către Asociația Vasiliada, urmând ca acestea să fie trimise spre ANAF. De altfel, poți trimite formularul direct la ANAF prin următoarele modalități:

 

− Prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
− Îl poți depune direct la registratura administrației financiare de care aparții;
− Folosești serviciul online ANAF.

Donații individuale

Orice sprijin contează!

 

Indiferent de suma pe care îți dorești să o donezi să ai în vedere faptul că orice sprijin contează.

 

Pentru a ajuta cauza Asociației Vasiliada, poți realiza acest lucru prin depunere în contul Asociației: RO75 RNCB 0140 0184 5698 0001

 

De asemenea, se poate dona în urnele poziționate în următoarele centre comerciale:

 

− Comercial Auchan Craiovița, Craiova, Dolj
− Centrul Comercial Auchan, Electroputere Mall, Craiova, Dolj
− Centrul Comercial Auchan Pitești, Pitești

 

Pentru informații suplimentare legate de orice modalitate de oferire de sprijin ca persoană fizică, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: office@asociatiavasiliada.ro sau ne puteți contacta apelând la numărul de telefon 0251521040.